19 Eylül 2014 Cuma

BARLAS 3 YAŞINDA

"Uzun zamandır paylaşımda bulunmuyorsun" uyarılarını dikkate alarak karışıkta olsa arşivimdekileri paylaşmaya başlıyorum yavaş yavaş :)
Ama önce tabiiki benim için en önemli olandan başlamak istiyorum.
... Oğlumun 3. yaş günü

Doğum günü kutlamasını teyzeleri kendi hazırladıkları süpriz pastalarla yapmışlardı.
Benimde yapıp yapmama konusunda kararsızlığım olduğu için (bazı konulardan dolayı) bu kutlamaların yeterli olacağını düşünmüştüm. Ancak eşim ve arkadaşım yapmam konusunda beni ikna edince en hızlısından hazırlıklara başladım. 9 eylülde doğan oğlumun kutlamasını 13 eylülde gercekleştirdik. Bu arada 12 eylülde de benim doğum günümdü ama oğlumun hazırlıklarına o kadar yoğunlaşmışım ki hayatımda ilk kez kendi doğum günümü unuttum :) Ama sağolsun eşim unutmamış. Şimdi aynı hızla devam ederek resimleri paylaşıyorum :)


İnternette bulduğum bir şablon üzerinde değişiklikler yaparak davetiyemizi hazırladım ve dağıtma işlemini bu kez geçen yıl olduğu gibi elden değil net ortamından yaptım çünkü vaktimiz çok kısıtlıydı.


Minik prens misafirlerimiz için Barlas'ın da oynamaktan çok zevk aldığı bilyeler, minik prenses misafirlerimiz için ise şirin kalemler ve bütün minikler için lolipop. Bilyelerin ve kalemlerin kurdelalarına aşağıdaki kağıtlar zımbalandı. Lolipopların süslenmesinde kullanılan kelebekleri ise renki fotokopi kağıdını kesip boyayarak eşimle birlikte yaptık.

Kurdelalara zımbalanan kağıt

Tema olarak Planes Dusty yi seçtik oğlumla birlikte. Bir "eylül annesi" olan arkadaşım Zehra'nın paylaştığı şablondan Dusty i bulduk ve hemen duvar yazımızı hazırladık. Tabaklarımız, balonlarımız ve peçetelerimiz de dusty temalıydı.




Aynı şablondan kürdan ve pipet süslerinin de çıktısını alarak yapıştırma işlemini yaptım. 

Veee en sevdiğim kısım pastaaaa :)  Eşim sağolsun  oğlumuzun pastasının bir kısmını işgal ederek bana da bir süpriz hazırlamış. Paket içinde pastanın bir kısmında pempe rengi görünce "bu bizim pastamız değil, pembe ne alaka" diye yaygarayı basmak üzereydim ki yazıyı farkettim :)


Gelelim ikramlara; geçen senek gibi ayrıntılı resim çekemedim bu sene nedense...

1.Tabbiiikkiiii maviş pastamız. (Şeker hamurunu hiç sevmiyoruz)
2. Mercimek köftesi (Ellerine sağlık Ayça)
3. Sigara böreği
4. Patatesli poğaça
5. Hayvan figürlü kurabiyeler (Ellerine sağlık Kamuş)
6. Makarna salatası (Ellerine sağlık Ayça)
7. Elmalı turta
8. Un kurabiyesi
9. Tuzlu kurabiye (3 şeklinde)
10. Bitter çikolata ve hindistan ceviziyle süslenmiş marsmallow (Yardım için teşekkürler Kamuş)
11. Çikolata soslu kağıt kekler

Pasta kesimi öncesi bol bol oyunlar oynandı.








İşte benim heyecanımın asıl nedeni :)

Tek tek isimleri yazmayacağım tabiki ama siz kendinizi biliyorsunuz :) Hepinizi seviyorum. İyi ki geldiniz. Gelemeyip telefonla ulaşan arkadaşlarıma da kucak dolusu sevgiler. Gönlünüzde olduğumuzu bilmek güzel. Birde önümüzdeki sene lütfen biri hatırlatsın (bunu geçen sene de söylemiştim :) ) arkadaşlarımla da fotoğraf çekilmek istiyorum.

1 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş. Blog etkinliğinden geliyorum ben sizi ekledim banada beklerim :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Yorum yapan herkese kocaman teşekkür :)) Blogunuz ya da gmail adresiniz yoksa "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın.

Sessiz Takipççilerime de Selamlar ;)

 

Uyarı

Blogumdaki Kendime Ait Resimlerin ve Yayınların İzin Alınmadan Kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına Aykırıdır. Bu Konuda Hassasiyet Gösterilmesini Rica Ederim.
 
Blogger Templates