5 Mart 2014 Çarşamba

Bakıcı Aile Arıyoruz

Daha önce Barlas' a yaptığımız bu etkinlik benimde çok hoşuma gitmişti ve mutlaka devamı gelecek demiştim. Buradan daha önceki taş boyama etkinliğimize bakabilirsiniz Tık Tık

Yeniden yaptık ve yine devamı gelecek :) 

Anne uğur böceğimizin kendisi gibi güler yüzlü bebekleri oldu. Ama küçük bir sorunumuz var, bu kadar bebeğe bakamayız. O yüzden gönüllü bakıcı aileler arıyoruz. Hem de Barlas'tan size minik bir hatıra kalsın istiyoruz. 

Siz bebeklerimizin yeni ailesi olmak istermisiniz. Ancak anne böceğimizi veremiyoruz yeniden bebekleri olsun onlara da gönüllü aile arayalım diye :) Birde 5 numaralı bebeğimizin dünyaya gelmesinde Barlas'ımın emeği çok büyük o yüzden onuda veremiyorum. Diğerleri arasında seçim yapıp bana numarasını bildirirseniz ilk fırsatta Barlas elleriyle size ulaştıracaktır.

(Sadece elden ulaştırabileceğimiz arkadaşlar istekte bulunurlarsa sevinirim)




Böcüklerimize yeni aileler çıktığı için çok mutluyum :)
İşte gönüllü ailelerimiz:
1. Özlem
2. Defne
3. Naz
4. Esma
5. Barlas
6. Alya
7. Öznur
8. Seda


Peki... Bu taşları kimler ister. Face sayfamda da belirttiğim gibi önceliği daha önce katılmayan arkadaşlara bırakalım. Eger birkaç gün içinde alınmayan olursa o zaman herkes katılabilir.
DEVAMI GELECEK...

Bu arada 3 numarada Barlas'ımın emeği var. Paylaşma duygusu ona da bulaşsın diye kendisine de sorarak bu kez onunda emeğini paylaşıyorum.


1. Kamile
2. Esen
3. Mustafa
4. Şemsettin
5. Ayşen

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Yorum yapan herkese kocaman teşekkür :)) Blogunuz ya da gmail adresiniz yoksa "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın.

Sessiz Takipççilerime de Selamlar ;)

 

Uyarı

Blogumdaki Kendime Ait Resimlerin ve Yayınların İzin Alınmadan Kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına Aykırıdır. Bu Konuda Hassasiyet Gösterilmesini Rica Ederim.
 
Blogger Templates