27 Şubat 2014 Perşembe

RESİMLİ MASAL

Aslında amacımız masal anlatmak değildi ama etkinliğimiz bizi oraya sürükledi. Aslında kaybolan kaplumbağayı evine götürüyorduk.
29 Aylık

29 Aylık

Sonra birden hava çok sıcak olduğu için kaplumbağa gölde yüzmek istedi, yüzerken çok acıktı ve zıplayarak ağaçtan elma koparıp yedi. O sırada bir yerlerden çok güzel bir koku geldiğinin farketti meğer  her yerde çiçekler varmış onları kokladı. Oyun oynama saati geldiğinde de parka gitti ve kaydıraktan kaydı ama kaydırağın önündeki su birikintisine düştü ve her yeri ıslandı ama havada güneş olduğu için hemen kurudu daha sonra salıncakta biraz sallanıp uykusu geldiği için evine gidip yattı :)
29 Aylık

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Yorum yapan herkese kocaman teşekkür :)) Blogunuz ya da gmail adresiniz yoksa "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın.

Sessiz Takipççilerime de Selamlar ;)

 

Uyarı

Blogumdaki Kendime Ait Resimlerin ve Yayınların İzin Alınmadan Kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına Aykırıdır. Bu Konuda Hassasiyet Gösterilmesini Rica Ederim.
 
Blogger Templates