27 Aralık 2013 Cuma

ANNEYE ETKİNLİK

Oğluşum bu kez annesi için sürdü yapıştırıcıyı. Uzun zamandır kurumaya yüz tutmuş ojeleri, bir hevesle alıp rengi koyu diye kullanmadığım farları vs. ayırmak istiyordum bu akşam kolları sıvadık, eledik eledik kalanlara da bir kutu yapalım dedik. Ama saat geç olup uykumuz bastırınca kapağı yeteri kadar süsleyemedik artık onu yarına sakladık. Bir ara son halinin resmini paylaşırım.
Kutu için; ayakkabı kutusu, renkli fotokopi kağıdı, makas, stick yapıştırıcı, çift taraflı bant ve koli bandı kullandık.








4 yorum:

  1. ohh sıcacık postun üzerine gelmek de hayli keyifli :) ellerine sağlık yakışıklı paşamın anneciği için yaptığı kutu çook güzel bir de o kutunun ayakkabı kutusu olması da manidar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım bizim ayakkabı kutularından çıksa çıksa bunları çıkıyor işte :)

      Sil
  2. Güzel olmuş canım tabi arada annelere de etkinlik şart.Biraz daha iç bölmeye ihtiyacın olacak bence yakında hallaç pamuğuna döner orası bana benziyorsan biraz :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğbacım biraz kullandıktan sonra bu kutu amacını aşar zaten :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Yorum yapan herkese kocaman teşekkür :)) Blogunuz ya da gmail adresiniz yoksa "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın.

Sessiz Takipççilerime de Selamlar ;)

 

Uyarı

Blogumdaki Kendime Ait Resimlerin ve Yayınların İzin Alınmadan Kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına Aykırıdır. Bu Konuda Hassasiyet Gösterilmesini Rica Ederim.
 
Blogger Templates