14 Eylül 2013 Cumartesi

Kedi Yaptık

Zamanın birinde facebook ta bır grupta gormustum sanırım. Eskı bir coraptan ogluma kedı yapmıstım. Barlas henuz 1,5 yaşlarında falandı. Kedinin içini doldururken yardımcı olmustu bana.

Blok yapımına başladığım günlerde "benim bloğumdaki resimlerin hepsi bana ait olacak alıntı resim yayınlamayağım" diye düşünüyordum ama madem ki amacımız annelere yardımcı olmak, öğrenmek ve öğretmek elimde de kedinin yapılışının resmi olmadığı için kedinin nasıl yapıldıgını facebook grubundan ve blogtan soran arkadaşlar için buyrun; 

Çocuğunuzla iyi eğlenceleerrrr

Resim Alıntıdır

2 yorum:

  1. merhabalar nasıl yaptınız bunu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yapılısına bir sıteden bakmıstım ama nerden oldugunu hıc hatırlamıyorum uzerınden oldukca zaman gectı. buldugumda mutlaka yayınlarım

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Yorum yapan herkese kocaman teşekkür :)) Blogunuz ya da gmail adresiniz yoksa "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın.

Sessiz Takipççilerime de Selamlar ;)

 

Uyarı

Blogumdaki Kendime Ait Resimlerin ve Yayınların İzin Alınmadan Kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına Aykırıdır. Bu Konuda Hassasiyet Gösterilmesini Rica Ederim.
 
Blogger Templates