17 Mart 2014 Pazartesi

Güzel Bir Hafta Sonu

Hafta sonunun ilk gününe mini bir Muğla gezisiyle başladık. Eğer Muğla'nın dar sokaklarını görmediyseniz ve tarih kokan mekanlar ilginizi çekiyorsa mutlaka bu sokaklara girmelisiniz. Sağıma soluma bakmaktan resimlemeyi unutmuşum maalesef  :)

Muğla gezimiz her zamanki geziler gibi yine Barlas'a yaradı :) Kuzum çok mutlu oldu. (Anneye de yaradı tabi ama bu konuya girmeyeceğim :)) )
30 Aylık
Bu gezimizden Barlas bir oyuncak arı, babasının söz verdiği tren ve bir kitap kaptı. Bugün 3. gün Barlas diğer oyuncaklarına yan gözle bile bakmadı. Trenle yatıp trenle kalkıyoruz ve abartısız bütün gün trenle oynuyoruz.

Çocuklarınıza pahalı oyuncaklar, yüzlerce liraya eğitim setleri alabilirsiniz. Evet tabii ki alabilirsiniz... Ama önemli olan çocuğunuz mutlu mu? Eğer o pahalı oyuncakları çocuğunuz mutlu olsun diye alıyorsanız ve oturup onunla birlikte oynamıyorsanız bence o oyuncağın hiçbir kıymeti yok. Yüzlerce lira harcayıp çocuğunuza eğitim seti alıp "Al bakalım bunları yap, oyna" demek yerine montessori eğitim sisteminde olduğu gibi eğitim setlerini kendiniz yaratabilir ve çocuğunuzla KALİTELİ zaman geçirebilirsiniz. Nacizane fikrim...
30 Aylık

Bu da kitabımız. Renkleri canlı ve resimleri büyük bu yüzden kitabımızı çok sevdik. Henüz tam bir masala odaklanamıyoruz çünkü resimlerle ilgileniyoruz doğal olarak, kitaptaki masallar da biraz uzun. Hangi resmi severse onu sayfayı okumamı istiyor, o resmin her ayrıntısını inceleyip bitirdikten sonra hemen sayfa atlıyoruz. Bazen de resme göre masalımızı kendimizi uyduruyoruz :)

Uçurtma uçurmayı babamız da Barlas'ta çok seviyor. Uçurtmayı gördüğündeki heyecan herşeye değer. Onun heyecanı bizi çok güldürüyor :)
30 Aylık

Biraz da futbol :)
30 Aylık
... Vee haftayı pazar alışverişiyle bitirdik :)
30 Aylık

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Yorum yapan herkese kocaman teşekkür :)) Blogunuz ya da gmail adresiniz yoksa "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın.

Sessiz Takipççilerime de Selamlar ;)

 

Uyarı

Blogumdaki Kendime Ait Resimlerin ve Yayınların İzin Alınmadan Kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına Aykırıdır. Bu Konuda Hassasiyet Gösterilmesini Rica Ederim.
 
Blogger Templates