19 Mart 2014 Çarşamba

Çim Adam

Elinde makasla "Ben beğbeğ abiyim anne saçını kescem" diyen ve her fırsatta "çiçek susamış su verelim" diyen Barlas bey için bir taşla iki kuş vurma planı içindeyim. Umarım işe yarar.

Çocukken ne çok severdim çim adamları. Kendimiz de yapardık. Bu Barlas'ın ilk çimadamı. Çok hevesli sürekli suluyor sanırım tohumları çürüttük :) Bakalım gelişmeleri yazarım.

İkinciyi kendimiz yapıcaz. Onu da yapılışıyla paylaşırım.


4 yorum:

  1. Ben Barlas'ı takipteyim zaten...Biz de çim tohumu aldım artık hafta sonu yapar paylaşırım :)

    YanıtlaSil
  2. Merakla bekliorum post u :)

    YanıtlaSil
  3. ne hoş bir çim adam o öyle :) benim de bu ara planımda,hatta tırtıl yapmak beni daha çok heveslendiriyor.acil tohum bulmam gerek.

    YanıtlaSil
  4. Gamzecım miniklerin çok hoşuna gidiyor çim adamlar. Bizimkinin saçları çıkmaya başladı. Her dakıka kontrol edıyoruz uzamısmı diye :) Sana da tavsiye ederim. Tırtıl da farklı orjınal bır fıkır ben gormedım daha once

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Yorum yapan herkese kocaman teşekkür :)) Blogunuz ya da gmail adresiniz yoksa "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın.

Sessiz Takipççilerime de Selamlar ;)

 

Uyarı

Blogumdaki Kendime Ait Resimlerin ve Yayınların İzin Alınmadan Kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına Aykırıdır. Bu Konuda Hassasiyet Gösterilmesini Rica Ederim.
 
Blogger Templates