11 Ekim 2013 Cuma

Barlas Sinemada

İnternette sinema yaşının 3 ve üzeri olduğunu okuduktan sonra gidip gitmeme arasında karar vermek biraz zor oldu ama yinede denemek istedik. Erken bir etkinlik olduğu için benim için heyecan dolu ve sonucunu merakla beklediğim ilk etkinliğimiz oldu.  1 gün öncesinden sinemanın nasıl bir yer olduğunu, orda nasıl davranacağımızı, ne yapacağımızı anlatmaya başladım. Ben anlattıkça olumlu anlamda kafasını salladı, elimden tutup "hadi" deyip kapıya götürdü. Sinema yolu üzerinde de hızlandırılmış anlatım yaptık.

Önce sinema salonunu keşfettik.
Barlas 25 Aylık

Daha sonra yerimize oturup filmin başlamasını bekledik.
Barlas 25 Aylık

İlk yarıda çok heyecanlıydı, hiç sıkılmadan izledi. Eşim ve ben sürekli Barlas'ı kontroldeydik. Tepkilerine, mimiklerine baktık ve sürekli sorular sorduk hem filmle ilgili hemde "eve gidelim mi, sıkıldın mı, çıkalım mı" gibi her seferinde "hayır" dedi.
Film arasında biraz hava aldık. Bol abur cuburlu bir gece oldu farkındayım.
Barlas 25 Aylık

Film sonrasında da evde şirinlerle kısa bir oyun zamanı geçirdi, babayla birşeyler yedi ve sütünü içip hemen uyudu.
Barlas 25 Aylık
 Korktuğu bir sahne olmadı, onlarla güldü kahkahayla, onlar dans etiiğinde dans etti. Sadece son 15 dakika ilgisi dağıldı, arkasına yaslanmak istemedi, koltukla oynadı, ayaklarıyla oynadı, diğer çocukların seslerine dönüp baktı sanırım yoruldu ama yinede "gidelim mi" dediğimizde "hayır" dedi.

İlk 10-15 dakıka sonra dikkatinin dağılacağını, çocuklarla oynamak isteyeceğini düşünmüştüm, filmin sonuna kadar kalabildiğimize inanamıyorum.

Rahatsız olduğum tek konu yüksek sesti. Belki çocukların çoğunlukta olduğu bir filmde ses biraz daha kısık olsa daha iyi olabilirdi.

Sonuç; Beklentimizin üstünde başarılı, eğlenceli bir geceydi.

Gittiğimiz filmi yazmayı unutmuşum :)

 

4 yorum:

  1. süheylaaa..11:02 ÖÖ

    güzel bir gece gecirmişş barlasımm cok sevındımmmm ins bızım ılk deneyımımızde boyle olur :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok sagol suheylacım. Ruya sosyal uyumlu ve aktıf bır cocuk emınım cok ıyı gececektır yeterkı sevdıgı karakterler olsun.

      Sil
  2. A çok sevindim Sevgi'cim İyi geçmesine.Maşallah Barlas'a çok iyi durmuş o kadar süre:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Tuğba cım beklenenin aksine bir davranış gösterdi :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Yorum yapan herkese kocaman teşekkür :)) Blogunuz ya da gmail adresiniz yoksa "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın.

Sessiz Takipççilerime de Selamlar ;)

 

Uyarı

Blogumdaki Kendime Ait Resimlerin ve Yayınların İzin Alınmadan Kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına Aykırıdır. Bu Konuda Hassasiyet Gösterilmesini Rica Ederim.
 
Blogger Templates