4 Eylül 2013 Çarşamba

Kart Eşleştirme


Geçtiğimiz ay ilk kez "meraklı minik" dergisini aldık. Benim bile çok ilgimi çekmedi Barlas hiç ilgilenmedi. 

Belkide artık Barlas sayesinde rengarenk şeylere bakmaya alıştığım için ve bu dergide 3yaş ve üzerine hitap ettiği için olabilir. Nasıl girmişsem artık Barlas ın dünyasına onun gibi bakar olmuşum herşeye :)

Yinede kuzenleriyle birlikte derginin verdiği çıkartmaları değerlendirdiler. Ben de dergiden sayede balık resımlı kartları alıp gerisini karalamaları için ellerine verdim. 


Oğluşumla balkon sefası eşliğinde o meyve suyunu ben çayımı yudumlarken kartlarla oyunumuzu oynadık.

Buyrunuz...

Bu kartlarla önce "az balık, çok balık" sonra da "anne balık, bebek balıklar" eşleştirmesi yaptık. Balık türleri birbirine benzediği için biraz zorlandık. Öyle olunca kartların sayısını azaltıp renklerine göre de daha belirgin olanları seçtik oyunumuz daha zevkli hale geldi.



23 Aylık

23 Aylık


Bu resimdeki kartlarda aslında domino için hazırlanmış kartlardı. Fakat biz bu oyun için henüz küçüğüz o yüzden eşleştirme kartları yaptık. 

Balıklar daha renkli olduğu için çok kolay geldi. Bir yandan şarkı söyleyip bir yandan eşleştirdik.



23 Aylık

2 yorum:

  1. maşallah kuzuya :)) güzel bir aktivite olmuş yakışıklı boncuğun için cnm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkurler Tuğbacım aktivitelerde egleniyor buda benı ondan daha muutlu hale getiriyor

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Yorum yapan herkese kocaman teşekkür :)) Blogunuz ya da gmail adresiniz yoksa "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın.

Sessiz Takipççilerime de Selamlar ;)

 

Uyarı

Blogumdaki Kendime Ait Resimlerin ve Yayınların İzin Alınmadan Kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına Aykırıdır. Bu Konuda Hassasiyet Gösterilmesini Rica Ederim.
 
Blogger Templates