27 Haziran 2014 Cuma

MODİFİYE USTALARI İŞ BAŞINDA

Bir süreliğine tatildeydik. Tatilimizin büyük bölümünü ailelerimize ayırıp son günleri için özel planlarımız vardı. Ancak Barlas sürpriz şekilde hastalanınca bu son günleri evimizde geçiriyoruz. Belki böylesi daha hayırlı olmuştur. Ramazan için hazırlık yapmış oldum bende. Planlar da ramazan sonrası yaşanacak uzuuuuun tatil için saklandı.

Barlas paşamın hastalığına gelince soğuk algınlığı ve faranjit başlangıcı. Hava 30 derecenin üstünde, nadiren dondurma yiyor ve denize henüz girmedi. Bu şartlarda hasta olmak büyük başarı :) Neyse ki anneanne tarifi bitki çayları eşliğinde kullandığımız ilaçlarla doktorun verdiği antibiyotiğe gerek kalmadan bir hastalığın daha son günlerini yaşıyoruz.
Yaklaşık 3 yıllık ömründe paşamın bu kaçıncı hastalanışı tam bilemiyorum ama 5i geçmemiştir sanırım. Her seferinde daha soğuk kanlı ve tecrübeli olduğumu farkediyorum. Bu da güzel birşey olsa gerek :)

Evden çıkamadığımız bu günlerde bol  bol yatarak dinlendi ve mümkün olduğunca sakin oyunlar oynadı.
Bu arada iyileştiğinde yapacağı şeylerin planlarını da yaptık.
1. Parka gitmek
2. Top oynamak
3. Parka gitmek
4. Bisiklet binmek
5. Parka gitmek
6. Parka gitmek
:)
Hmm birde akülü arabaya binmek var. Ama bundan önce arabasını hayalindeki gibi "polis arabası" na çevirmek var.

33 Aylık

33 Aylık

33 Aylık

Şimdilik baba oğul el ele verip ufak bir değişiklik yaptılar. İnşallah ilerleyen günlerde o çok istediği mavi - kırmızı ışıklı polis arabasına kavuşacak.

33 Aylık
... Vee son hazırlıklar da yapıldı :)

33 Aylık


33 Aylık


Yaşasın Özgürlüüüüüükkkk

Bu ATV nin başına daha çok şey gelecek :)

2 yorum:

  1. çok güzel olmuş. Bizimkilerin bisikletini getirelimmi atolye ye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki getir canım Barlas halleder :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Yorum yapan herkese kocaman teşekkür :)) Blogunuz ya da gmail adresiniz yoksa "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın.

Sessiz Takipççilerime de Selamlar ;)

 

Uyarı

Blogumdaki Kendime Ait Resimlerin ve Yayınların İzin Alınmadan Kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına Aykırıdır. Bu Konuda Hassasiyet Gösterilmesini Rica Ederim.
 
Blogger Templates