10 Şubat 2014 Pazartesi

HAFTA SONUNUN TADI VE FASULYELER

Cumartesi havayı güzel görünce kendimizi dışarı attık. Babamız araba yıkarken bizde çamurla oynadık, taşlardan ev yapıp çiçek diktik, babayla top oynadılar, sahilde yürüyüş yaptık, alışverişsiz hafta sonu olmaz tabiki :) parkın da tadına baktık.
29 Aylık


Pazar günü hava yağışlı olunca evde mahsur kaldık birazda havanın mahmurluğuna kapıldık sanırım.
Bu fasülyelerı hatırlıyor musunuz? Çocukluğumun sayı sayma nesneleri. Hala kullanılabiliyor olacağını tahmin etmiyordum. Eşimin aklına geldi, aradık bulduk, oynadık, çok sevdik :)
29 Aylık

29 Aylık

Balkonumuza uğur böceği gelmiş. Onunla tanıştık. Bu aralar fotoğraf çekme merakımız üstümüzde bol bol resmini çektik. Hayvancık korkudan kımıldama sa da Barlas aynı pozu defalarca çekti. Bol bol resim yaptık. Dağlar, trenler, arabalar, ağaçlar vs...
29 Aylık

Birde babadan illüzyon numaraları öğrenmeye başladı :) Anneye aynı numarayı defalarca yaptı ben de her seferinde aynı şekilde şaşırdım :)
-  "Annem bak yok"
-  "Nevde"
-  "Yok"
-  "Aaa işte buğdaa"
-  "Anne bulamadıııı"
29 Aylık

0 yorum:

Yorum Gönder

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Yorum yapan herkese kocaman teşekkür :)) Blogunuz ya da gmail adresiniz yoksa "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın.

Sessiz Takipççilerime de Selamlar ;)

 

Uyarı

Blogumdaki Kendime Ait Resimlerin ve Yayınların İzin Alınmadan Kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına Aykırıdır. Bu Konuda Hassasiyet Gösterilmesini Rica Ederim.
 
Blogger Templates