15 Ocak 2014 Çarşamba

ŞEKİLLER KÜPÜ

Şekilleri öğrenmiştik ama elimizde böyle bir etkinlik varken tekrar edelim dedik.
Barlas bu küpü şekilleri öğrenmekte olan bir arkadaşına hediye edecek böylece paylaşmayı öğrenmesi için insanlık için küçük Barlas için büyük bir adım atmış olucaz.

28 Aylık

5 yorum:

  1. Çok güzelmiş.....harika bir fikir...

    YanıtlaSil
  2. Ben de sevdim bu fikri hemen kayıtlara alınsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tugbacim isin hediye etme kisminda ne kadar basarili olucaz bilmiyorum. ben merkezli bir donemdeyiz atlatmak icin sakince hissettirmeden elimden geleni yapiyorum ama bu kez yasitlarina karsi ezildigi hissedip coookkk uzuluyorum. yinede olsun ben ogluma paylasmayi erken yasta ogreticem "alan degil veren el" olmayi asiliycam diyorum ama dur bakalim zamn ne gosterecek :-)

      Sil
  3. harika bir adım,umarım bu adımı en sağlam şekilde atar yakışıklı paşam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şuan bu durumu kabul ettirme çalışması içindeyim ama henüz başaramadım çok ta ısrarcı davranmak istemiyorum sadece güzelce anlatmaya çalışıyorum.

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Yorum yapan herkese kocaman teşekkür :)) Blogunuz ya da gmail adresiniz yoksa "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın.

Sessiz Takipççilerime de Selamlar ;)

 

Uyarı

Blogumdaki Kendime Ait Resimlerin ve Yayınların İzin Alınmadan Kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına Aykırıdır. Bu Konuda Hassasiyet Gösterilmesini Rica Ederim.
 
Blogger Templates