12 Kasım 2013 Salı

Pet Kapaklar

Şişe kapaklarını üst üste dizerek denge kurmaya çalıştık. Daha sonra halının üzerinde belirlediğimiz çizgilerin üzerine kapakları sıraladık aralarından küçük arabalar geçirdik son olarak ta ütgen (üçgen), kaye(kare) ve ugalak(yuvarlak) şekiller yaptık. Şaşırtmak için hızlı hızlı sordum ama artık iyice pekiştirmişiz bu 3 şekili. 
Son resim paşamın isteği üzerine çekildi :)

Barlas 26 Aylık

5 yorum:

  1. Aferin Barlas sana

    YanıtlaSil
  2. Maşallah Barlas'a :) Ben de biriktiriyorum kapakları epeydir.Canım şu okuma köşeniz noldu merak ettim süsledin mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sagol canım. Okuma kosemız yalan oldu tugbacım uzerıne ps3 dıreksıyonu koyduk araba oldu. Okumak ıcın genelde kucagımı tercıh edıyor. Bu kadar kapakla bende ne yapacagımı sasırdım. robot yapıcaz ama 2 tane suprız yumurta eksıgımız var. Senın yaptıklarından ornek alırım artık. dıgıdık at ve karamocuge bayıldım :)

      Sil
    2. Saol canım ama sen o köşeyi boşlama çok güzeldi orası :)

      Sil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Yorum yapan herkese kocaman teşekkür :)) Blogunuz ya da gmail adresiniz yoksa "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın.

Sessiz Takipççilerime de Selamlar ;)

 

Uyarı

Blogumdaki Kendime Ait Resimlerin ve Yayınların İzin Alınmadan Kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına Aykırıdır. Bu Konuda Hassasiyet Gösterilmesini Rica Ederim.
 
Blogger Templates