24 Nisan 2014 Perşembe

YAŞASIN ÇOCUK BAYRAMIIIII

Dünya alemindeki bütün çocuklarıMIN gününü kutluyorum. Dilerim her günü bayram gibi yaşasınlar. Bir çocuğun dünyasına savaş, korku, gözyaşı yakışmıyor. Bütün çocukların yüzü gülsün inşallah. 
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun


Belkide Barlas'ın hafızasında kalacak ilk çocuk bayramı. Bunun heyecanıyla bir gün öncesinden O'na Atatürk'ü ve 23 Nisan enerjisini iyice geçirmişim ki bu sabah paşam yataktan kalkar kalkmaz koridorda babasını gördü, sarıldı, "gündüz oldu hadi bayrama gidelim, bayrak sallayalım" dedi. "kahvaltıdan sonra" cevabını alınca "yaşasın çocuk bayramııı" diyerek banyoya girdi.

Bir süredir yaşadığım uyku sıkıntısından dolayı sabah ki planım malesef iptal oldu. Güne planladığımdan geç başladık ama herşeyiyle güzel bir gün geçirdik.

Daha önce bu kadar hızlı hazırlanıp evden çıktık mı bilmiyorum :) Barlas'ın bayram coşkusu bize de geçmiş olmalı :)


Oraya mı gitsek, buraya mı gitsek derken güne Aksaz konferans salonundaki coşkulu müzik dinletisiyle başladık.

31 Aylık
Ardından Aksaz üssünün halkla bütünleşmesi faaliyetlerine katıldık :) Etkinliklere dahil olduk, Barlas paşam ikramların tadına baktı tabiki ihmal eder mi hiç :) Halat çekme yarışmasını 2 tur oynadı ikisinde de kendi takımı kazandı ve çok mutlu oldu.


Ancak ikinci turda halatı zamanında bırakamayıp düşünce biraz ağladı. Biz canı yandığı için ağladığını düşünürken "kazanamadım beeenn" dediğini söyledi eşim :) Kazanma hırsına yenik düştü galiba.
Elimizdeki yaka kartını kazanma hediyesi olarak sana verdiler deyince çok sevindi kuzum. O yaka kartı bütün gün yakasından kaldı, zaman zaman kontrol etti yerinde duruyor mu diye.


Ardından Barbaros abimizin ve Harun amcamızın çalıştığı gemiyi ziyaret ettik. Alya bebeğimizde bizimle birlikteydi.


Başka bir gemiye geçip denizdeki şovu izledik.

Selam Alya bebek :)


Barbaros abiden anne babaya bayram hediyesi de kaptık :) İnce düşüncen için teşekkürler Barbaros.


Aksaz etkinlikleri son bulunca gecikmeli olarak Marmaris meydanındaki etkinliklere dahil olduk, süt kardeş Çınar'la buluştuk. Balon kılıcımızla palyaçoları kovaladık. Bugünün şerefine dondurma şeftesini de yaptı.


Önce biraz tedirgin olduk ama daha sonra saçlarını ve kıyafetlerini yakından inceleyince sıcaklığı kurduk :)

Döndü teyzemize balon için çok teşekkür ederiz. Neredeyse elimizden hiç bırakmadık, araba içinde de sürekli oynadık, akşam gezmesine gittiğimizde de balonumuz bizimleydi :) Şuan da da uyuyor ama yatağının yanına koydu. Sabah uyandığında yatağından havaya zıplayarak yakalayacakmış sonra gelip balonuyla beni uyandıracakmış :)

Parksız olur mu? Tabi ki olmaz ;)


Akşam Barbaros abiden bayram çikolatasını kaptıktan sonra günü kapattık.

Yarın sabah uyandığında "hadi bayrama gidelim" der mi? Kim bilir :)
Bir sonraki çocuk bayramını şimdiden heyecanla bekliyoruz. En azından ben :)



2 yorum:

  1. çocuk bayramı kutlu olsun canım

    YanıtlaSil
  2. Teşekkürler Nihalcim. Sizin bayramınızda çok güzel geçmiş. Bütün günlerimiz bayram havasında geçsin insallah.

    YanıtlaSil

Yorumlarınız benim için çok önemli :) Yorum yapan herkese kocaman teşekkür :)) Blogunuz ya da gmail adresiniz yoksa "yorumlama biçimi" kısmından "adı/url" yazan seçeneği seçin adınızı yazın, url kısmını boş bırakın yorumunuzu yazıp yayınlayın.

Sessiz Takipççilerime de Selamlar ;)

 

Uyarı

Blogumdaki Kendime Ait Resimlerin ve Yayınların İzin Alınmadan Kullanılması 5846 Sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına Aykırıdır. Bu Konuda Hassasiyet Gösterilmesini Rica Ederim.
 
Blogger Templates